Fairtrade. Duurzaam. Écht WAAR!

WAAR is ontstaan vanuit een samenwerking met een aantal Fairtrade organisaties waaronder de Wereldwinkels. Allen met hetzelfde doel. Duurzaam, Fairtrade en sociaal. De eerste WAAR-winkel opende in 2008 haar deuren in Nijmegen.

Samen maken we de wereld een beetje mooier

WAAR is lief zijn voor jezelf. Lief zijn voor de aarde. Lief zijn voor de mensen om je heen. Lief zijn voor de mensen aan de andere kant van de wereld. Samen maken we de wereld een beetje mooier. Dat is WAAR.

 

”Als ik een ultiem doel mag noemen, zou het wel zijn dat écht iedereen samenwerkt om meer sociale impact te maken. Samen maken we de wereld een beetje mooier”

Alec Clement, Oprichter WAAR Nederland

Bij WAAR kom je voor een mooi cadeau met een mooi verhaal

Elk cadeau van WAAR heeft een mooi verhaal. Met liefde en zorg gemaakt. Natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies, handgemaakte manden, schone schoonmaakmiddelen. WAAR heeft met 22 winkels en 13 shop-in-shops, verspreid over Nederland en België, de grootste keuze in duurzame en eerlijkgemaakte cadeaus.