Ben jij de ondernemer van een (nieuwe) WAAR vestiging?

WAAR groeit hard en dat doen we graag samen met jou! De energie, creativiteit en drive van jonge mensen past ons goed. We hebben een unieke franchise constructie waarbij we samen gaan ondernemen. Omdat WAAR actief meedoet in de onderneming kunnen we ervoor zorgen dat de investering haalbaar is voor starters zoals jij.

We zoeken ondernemers in: Amstelveen, Rotterdam, Zwolle en Maastricht

Jij...

 • hebt echt aandacht voor je klanten: Mensen die mooie en lekkere producten zoeken. Producten die met aandacht zijn ontworpen en gemaakt en die de wereld een beetje mooier maken. Producten waar jij graag een goed verhaal over vertelt,
 • geeft om de wereld en je draagt dit overtuigend en enthousiast uit,
 • bent jong, commercieel gedreven en resultaat gericht,
 • volgt de trends op ’t gebied van mode, wonen en eten en duurzaamheid,
 • vindt het leuk evenementen voor je klanten te organiseren in- en om je winkel,
 • hebt minimaal HBO werk- en denkniveau,
 • hebt een achtergrond in de retail, zowel kennis als ervaring,
 • bent gewoon een leuke ondernemer met passie!

Ian Vogel, WAAR Oud-Beijerland (ondernemer sinds april 2015)

“Ik droomde er echt al jaren van een eigen winkel te beginnen. Ik heb bij veel verschillende retailers gewerkt, het laatst bij WAAR. Het winkelconcept vind ik mooi. Met mooie en lekkere producten die ook nog goed voor de wereld zijn. Het sprak me zó aan dat ik heb besloten de stap te wagen en een eigen WAAR winkel te openen. In Oud-Beijerland waar ik ben geboren en getogen. Kansen genoeg hier, het winkelaanbod is best divers. Maar zoiets unieks als WAAR was er nog niet. Wat ik nog steeds geweldig vind, is het contact met klanten. Het zijn nu echt míjn klanten. Wat is er nou leuker dan hen blij te maken met onze mooie, lekkere en verantwoorde cadeaus?”.

Jij en WAAR

We ondernemen samen, jij en WAAR. Dat betekent dat we partners zijn in de nieuwe onderneming. Wat vragen we van jou:

 • Minimaal € 15.000 aan eigen vermogen,
 • Een maandelijkse fee van 4% van de omzet.

Alle overige financiering die nodig is, faciliteert WAAR Nederland. Dat doen we onder andere met lokale crowdfundings acties. En wat kan jij van ons verwachten? Allereerst een prettige samenwerking, we geven je graag advies en helpen je zeker in het begin waar nodig. Ook onze ondernemers, franchisenemers en eigen personeel, werken onderling veel samen. We zorgen voor de samenstelling van de collectie, inkoop, ICT, marketing en publiciteit en professionele winkelbegeleiding.

Suzette Volker (46), WAAR Utrecht (ondernemer sinds 2012)

“Retail is mijn passie, het is afwisselend en ik houd van het contact met klanten. Ik verkoop wel graag iets waar ik echt achter sta en daarom heb ik gekozen voor WAAR, voor de duurzame gedachte erachter. Toen ik startte, had ik nog weinig ervaring met het assortiment. Wat zijn de hardlopers, hoe creëer ik overzicht voor mijn klanten. Daar heb ik zeker in het begin veel hulp bij gekregen van de franchiseorganisatie. Er is ruimte voor eigen inbreng, bijvoorbeeld het zoeken naar nieuwe producten. Dat waardeer ik erg. Ik heb het gevoel dat we het echt samen doen, alle winkeliers en de mensen van het hoofdkantoor”.

Waar wil groeien!

We willen graag verder groeien op locaties die aan de volgende eisen voldoen:

 • het nieuwe verzorgingsgebied heeft minimaal 70.000 consumenten,
 • de locatie in A1 of A2,
 • het pand en/of de gevel heeft een karakteristieke uitstraling,
 • de VVO is minimaal 80m2 (liefst rechthoekig),
 • de BVO is 120 m2,
 • op het pand rust eventueel een horecavergunning zodat we er een WAAR Smaak Lokaal kunnen openen.

Meer informatie nodig? Vragen?

Aarzel niet contact op te nemen met Jan Spapens!