100BON parfum

Natuurlijk parfum van 100BON

Bij WAAR vind je nu ook de heerlijke, natuurlijke parfums van 100BON. 100BON komt uit Frankrijk en betekent ‘ruikt heerlijk’ (sent bon) maar ook ‘100% goed’ (cent % bon). Goed, omdat het een parfum is op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn alle parfums vegan, dierproefvrij en 100% recyclebaar. Kijk hier voor alle geuren…

Verder lezen

Creatief directeur Marlies tipt haar favoriete producten

Als creatief directeur van WAAR is Marlies Kromwijk steeds op zoek naar nieuwe producten die helemaal ‘WAAR’ zijn: mooi, van goede kwaliteit en ook nog lief voor de makers en de wereld. Ze zit bovenop de fair trade en duurzame ontwikkelingen, om te zorgen dat de winkels gevuld zijn met producten die jij met een…

Verder lezen

HOE HERKEN JE WAARE duurzame LIEFDE

Als klein meisje was ik geobsedeerd door de wens om mijn prins op het witte paard te ontmoeten. Ik realiseerde me al snel dat dit soort dingen echt alleen in sprookjes gebeurde. Nu, een aantal relatiebreuken verder, nadert de big 30 en wil ik wel eens weten wat ik fout doe.

Verder lezen

Pineut gevuld door bijzondere handen

Pineut. Geen fabriekswerk. Dit flesje is gevuld, dichtgedraaid en gestickerd door bijzondere handen. Dat Pineut een feestje op tafel is, zie je meteen. Een feestelijke fles met alleen maar mooie ingrediënten en prachtige kleurencombi’s. Echt een feestje dus.

Verder lezen

Thee met al haar rituelen

‘S ochtends begint het met een kop thee en ‘s avonds eindig ik mijn dag ermee op de bank. Een vriendin uit Estland attendeerde mij laatst op mijn thee “gebruik”, oftewel misbruik. “Je moet je thee met aandacht drinken Keoma.”

Verder lezen