Hart onder de riem

Het is tijd om elkaar een hart onder de riem te steken. Iedereen die ziek of eenzaam is of juist keihard aan het werk om Nederland gezond te houden. Dat kan gelukkig ook op afstand, met een kaartje of een lief cadeau. Koop nu een cadeaupakket voor een steuntje in de rug, dan doen wij…

Verder lezen

Creatief directeur Marlies tipt haar favoriete producten

Als creatief directeur van WAAR is Marlies Kromwijk steeds op zoek naar nieuwe producten die helemaal ‘WAAR’ zijn: mooi, van goede kwaliteit en ook nog lief voor de makers en de wereld. Ze zit bovenop de fair trade en duurzame ontwikkelingen, om te zorgen dat de winkels gevuld zijn met producten die jij met een…

Verder lezen

HOE HERKEN JE WAARE duurzame LIEFDE

Als klein meisje was ik geobsedeerd door de wens om mijn prins op het witte paard te ontmoeten. Ik realiseerde me al snel dat dit soort dingen echt alleen in sprookjes gebeurde. Nu, een aantal relatiebreuken verder, nadert de big 30 en wil ik wel eens weten wat ik fout doe.

Verder lezen

Pineut gevuld door bijzondere handen

Pineut. Geen fabriekswerk. Dit flesje is gevuld, dichtgedraaid en gestickerd door bijzondere handen. Dat Pineut een feestje op tafel is, zie je meteen. Een feestelijke fles met alleen maar mooie ingrediënten en prachtige kleurencombi’s. Echt een feestje dus.

Verder lezen

Thee met al haar rituelen

‘S ochtends begint het met een kop thee en ‘s avonds eindig ik mijn dag ermee op de bank. Een vriendin uit Estland attendeerde mij laatst op mijn thee “gebruik”, oftewel misbruik. “Je moet je thee met aandacht drinken Keoma.”

Verder lezen