365 dagen nog groenere energie, WAAR maakt het WAAR!

Als je WAAR kent, dan weet je dat bij WAAR alles helemaal WAAR is. Wij willen het beste voor de producenten, de wereld en voor jou! Zo zijn wij ook op zoek gegaan naar mogelijkheden om nog groenere energie aan onze klanten aan te bieden, en het goede nieuws is dat het ons gelukt is! WAAR Energie is met trots zo groen als groen maar zijn kan.

De wind & de zon, zijn van ons allemaal

De natuur heeft voor alles een oplossing. De zon én de wind zijn gratis voor ons allemaal, dus is het aan ons mensen om daar slimmer mee om te leren gaan. Het goede nieuws is dat we inmiddels verder zijn dan we denken! Onze zoektocht bracht ons bij Energie VanOns. Een organisatie die inmiddels bijna honderd energiecoöperaties verbindt met duizenden klanten, met nog groenere – lokaal opgewekte energie. Samen maken we het WAAR, want de wind en de zon zijn van ons allemaal!

Energie VanOns, samen maken we het waar!

Energie VanOns is een coöperatieve energieleverancier uit het Noorden en nu ook beschikbaar voor alle Nederlanders. Om echt een verschil te kunnen maken wordt de productie en levering van lokale duurzame energie in eigen hand genomen. Zodat de opbrengsten uit energie via lokale energie-initiatieven ingezet kunnen worden ter verduurzaming van de leefomgeving. Om op die manier de transitie naar een duurzame samenleving voor alle inwoners van Nederland te maken. Niet van bovenaf opgelegd, maar van onderop georganiseerd, want samen kunnen we de hele wereld aan, samen maken we het allemaal waar! Onze energie geeft iets moois terug aan de wereld en aan jou.